Hej hej alla! 😀

Som ni säkert vet så brukar jag hänga med morfar väldigt mycket. Han börjar ju bli gammal nu och man vet aldrig när han försvinner. Så därför försöker jag spendera så mycket tid med honom som möjligt. Igår drog vi ut på stan och satt på ett cafe vid vattnet och käkade fika. Tycker det är så mysigt! Här är en bild från igår:

Drack en supergod kaffe tillsammans en liten cheesecake, riktigt mumsigt! Min morfar fyller år om två veckor och han är inte så kräsen när det kommer till presenter, så jag tänkte att jag skulle vara lite lustig och beställa en rolig t-shirt till honom. Ni vet sånnadär klyschiga tröjor med roliga texter på? Jag letade fram en sådan till honom idag, tycker det var lite söt och skulle nog sitta fint på morfar haha. Vad tycker ni? Tycker den är enkel och visar budskapet tydligt 😉 Vill ni köpa en liknande hittade jag den här https://thegentlesirs.se/

I andra nyheter har jag planerat min semester nu. I juli åker jag och min bästa kompis ner till Grekland och spenderar hela TVÅ veckor där och bara solar, äter god mat och tar det lugnt! Jag längtar så mycket efter den resan. Det har blivit lite av en årlig tradition att åka ner dit och bara chilla. Jag har personligen aldrig varit speciellt för mycket för cityresor, fattar inte grejen med att åka in till en stad liksom. Då kan jag åka till Stockholm, stad som stad liksom. Jag sitter hellre på en strand med lite rose vin och äter lite god mat.

Den här gången testar vi också att åka med TUI, gamla fritidsresor. Annars har vi alltid flugit med ving och det har funkat bra men det är alltid kul att testa nya grejer. Tydligen ska deras resor vara bland de bästa charterresorna i Sverige, så jag är väldigt nyfiken om resan kommer leva upp till all hype! Till stället vi ska åka till finns det också dagsresor man kan göra, man tar en buss upp till bergen och får se gamla byar och testa restauranger och sånt. Låter hur mysigt som helst, kommer bli mycket sånt. Man lever ju ändå bara en gång så jag känner att jag måste börja testa nya grejer, gå lite utanför ens ”comfort zone” liksom.

Sen har jag en fråga till er, mina läsare. 😉 Vad ska ni göra under sommaren? Har ni något planerat eller ska ni bara ta det som det kommer?