voucherHej alla glada, tänkte komma med ett litet tips idag om hur ni kan spara lite pengar när ni handlar på nätet. Om ni är som mig, så försöker ni spara varje lilla krona ni kan. Alltså det behöver inte ens vara mycket pengar, jag försöker alltid spara.

Det här tipset som jag ska avslöja nu är rätt välkänt, men samtidigt inte. Är ni redo?

Det kallas för rabattsidor. Japp, hemsidor som är helt och hållet dedikerade till att förse oss snåljåpar med koder och kampanjer. Jag vet inte hur mycket pengar jag har sparat över åren med hjälp av dessa sidor, men jag hade nog troligtvis bott ute på gatan om fallet var så!

När det kommer till rabattsajter finns det bokstavligen talat hundratals sidor där ute. Det är inte lätt att veta vilken sida man ska välja då alla i princip erbjuder samma koder. Mitt tips är att besöka flera olika sidor för att se om du kan hitta det där gyllene kornet, den där koden som sparar extra mycket. Personligen använder jag mig av Fyndera för nästan alla mina koder, men det händer att jag besöker Aftonbladet eller Expressens sidor ibland också.

Det största problemet med rabattsidor är att många inte tar bort koder som har gått ut. Jag vet inte hur ofta man hittar en kod som lovar typ 50% rabatt på alla produkter, för att sedan visa sig inte vara giltig längre. Tyvärr kan man inte göra något åt det här problemet, bästa sättet att motverka det är att ge feedback till sidorna eller bara använda sig av en annan sida.

En grej till, många av dessa rabattsidor listar kampanjer också. Vilket betyder att om det inte finns några aktuella rabattkoder kan man oftast hitta någon sjysst kampanj som man kan ta del av. Och vem vet, har du tur så kanske du kan kombinera en kampanj och en rabattkod och på så sätt sparar massvis med pengar.

Dessa koder går att hitta till i princip vilken affär som helst på nätet, djuraffärer, datorbutiker, spel och mycket mer. CDON brukar ha rabattkoder titt som tätt och dom säljer nästan allt, så kolla där ofta!