Hej alla! Som ni säkert vet så har jag haft fullt upp med mitt egna företag senaste månaden. Det har verkligen kickat igång på riktigt och det är nu man börjar se hur skönt det är att driva eget. Älskar verkligen det, även om det är rätt mycket jobb ibland. Så med tanke på att jag har en hel del jobb numera så får jag tyvärr inte lika mycket tid till min hund längre.

Lyckligtvis kom jag i kontakt med en person som drev ett hunddagis i stockholm och hade plats för min lilla jycke redan veckan efter vi pratade med varandra. Många vet inte att hundar inte mår bra av att sitta hemma själva för länge. Man brukar säga att en hund ska inte stanna hemma själv i mer än 6 timmar i sträck. Jag har ju mitt kontor i Stockholm och är därför inte hemma så ofta, och ja, hade jag haft möjligheten att ta med hunden hade jag gjort det.

Kan bara säga att jag är väldigt imponerad med jobbet från Sthlm Hunddagis. Än så länge har dom gjort ett riktigt bra jobb med att introducera min hund till dom andra på dagiset, det verkar som han snabbt blev poppis och har numera massa nya kamrater att leka med. Fick även följa med en gång för att se hur det hela går till. Det började med att man samlar alla hundar inne på dagiset och ser till att ingenting är fel, man måste veta att alla hundar mår bra innan man ger sig ut på promenad. Vissa kanske behöver dricka, andra kanske är jättetrötta och då är det bättre ifall dessa hundar stannar hemma. När man samlat ihop alla hundar beger man sig ut på promenaden. Man går för det mesta alltid samma promenad sträcka, men ibland varieras den så att hundarna får lite stimulans. Under promenaden stannar man också självklart till vid hundparken där dom som har för mycket energi får leka av sig helt och hållet. Efter hundparken promenerar man hem till dagiset igen.

Väl inne på dagiset tyckte jag att det såg riktigt bekvämt ut, hundarna hade sina egna platser för att ta det lugnt och äta. Det var riktigt städat och jag hittade ingenting som min hund skulle kunna skada sig på. Jag är helt övertygad om att min hund (en bull terrier) kommer att trivas så otroligt bra där! Måste bara säga att jag är supernöjd hittils.

Nu är det också dags för mig att sluta skriva och börja jobba igen. Vi hörs om några dagar igen!