Hej alla! Var ett tag sen man uppdaterade bloggen, men nu är det dags igen hehe! Så vad har hänt under senaste tiden?

img_5798_170614396Jag och min kille var på Älvsjömässan och kollade på choklad, det finns alltså en hel mässa dedikerad till endast choklad. Ni gissar helt rätt om ni gissar på att jag köpte hem massa godsaker. Jag tror att det lätt slutade med 1 kg choklad i slutändan haha, men liksom, det är bara chokladmässa en gång om året! Det var riktigt coolt iaf, det fanns choklad i alla former, storlekar och från massa olika länder. Coolaste var nog ändå bagaren som hade gjort verklighetstrogna verktyg från choklad, typ en rostig skiftnyckel, såg helt sjukt ut! Tror jag måste gått upp minst 5 kg efter att ha spenderat hela dagen där.

hemochvillaVi passade även på att spana in hem och hus mässan när vi var där, den pågår samtidigt och är helt gratis. Där fanns det massvis av tillbehör till huset, samt även riktiga hus som man kunde gå in och kika i. Lite längre bort i den här lokalen såg vi något vi länge drömt om… Spabad. Och då pratar vi om dussintals olika spabad, allt från små runda till enorma kvadratiska utespa. Vi pratade med en säljare från Spabadskollen som var där och delade ut flyers, tydligen så kan man använda spabad utomhus på vintern också. Jag har alltid varit lite tveksam mot jacuzzis och sånt eftersom jag alltid trott att vintern kommer ta sönder dom, men icke sa nicke.

Tydligen är det otroligt populärt att relaxa i spabad på vintern, han visade lite filmer och bilder, jag blev genast såld haha. Tur för mig så var sambon med på villkoren, det blev inte spontanköp på plats men jag kan lugnt säga att jag blev himla intresserad av att köpa ett bad lagom tills vintern. Kanske efter nyår, eller som en julklapp? Får spara ihop pengar men gud vad värt det kommer bli, jag kan lätt strunta i att resa någonstans i år och istället bara njuta av att bada. Jag återkommer med mer information inom framtiden, jag är typ 99% säker att vi kommer köpa ett spabad inom några månader! Stay tuned.