Då var man här igen, nu är vintern officiellt här! Första snön har kommit och många verkar riktigt taggade, men jag då? Jag är så långt ifrån taggad man kan bli, alltså verkligen. Jag tycker att vintern kan vara mysig och så vidare, men hur ofta är det man får klarblå himmel och en krispig dag? Det känns som sånna dagar bara händer typ max 3 gånger per vinter.

14958865_10154792326890992_1554346920_n

Var och hälsade på en kompis som bor i Handen igår, vi drog till Port 73 för att shoppa lite. Det var kul men jag kan inte låta bli att känna mig så himla depp när det är sånt här väder. Jag får typ ingen livslust längre haha, okej jag överdriver men ni förstår vad jag menar.

Var helt blöt om fötterna när jag kom hem, då all snö förvandlas till en blöt blaska så fort det landar på marken. Inte undra på varför alla blir förkylda på vintern!

Personligen vill jag ha antingen det ena eller det andra, ska det snöa så ska det snöa MYCKET och vara kallt. Annars vill jag att det ska vara torrt, det får gärna vara kallt men låt det vara för guds skull torrt på vägarna där man går!

Hoppas på bättre väder snart, annars får man nog flytta…