CopyKat

Tips om smidig resväska?

Hej alla! Nu var det dags för ett nytt blogginlägg igen. Jag och min sambo tänkte boka en resa någon gång nu under vintern till ett varmare land, typ ta 2 veckor ledigt och bara sitta och relaxa i solen, hur skönt hade inte det varit? 😀

Vi är lite kluvna på vart vi ska åka fortfarande, men troligtvis blir det ner mot Gran Canaria eller Lanzarote, där är ju det fortfarande rätt varmt även om det är -20 här hemma.

Nu till problemet, under vår senaste resa så gick vår resväska sönder… Vi tror att det var någon på flygbolaget som slängt vår väska i marken eller liknande för den var sprucken vid en kant. Dom skyllde på att det var vårt fel, liksom va? Ett flygbolag som omsätter flera miljarder per år kan inte ens stå för sina misstag, tycker det är riktigt vidrigt.

Vi vill ju uppenbarligen undvika samma problem igen på nästa resa så jag har suttit och kikat på olika guider på nätet, har gått igenom expressen, resväskeguiden, vagabond, typ alla men nu har jag fått beslutsångest. Det finns så många bra resväskor där ute att jag inte riktigt vet vad jag ska välja. Jag är dock helt övertygad om att en hård resväska är det bästa, bara man hittar något som inte spricker så himla lätt.

68080En väska som faller mig i smaken är en röd från något företag som heter Samsonite, någon som har testat den innan? Den har fått bra omdöme på många sidor, den ska vara riktigt tuff och klara hårda tag, dessutom är den rätt så snygg.

Gillar också att den har fyra hjul, det värsta jag vet är väskor som har ett handtag som är fort, man kan liksom inte dra den bakom sig utan att behöva kröka ryggen haha. Om ni fattar vad jag menar, så jäkla skönt att ha fyra hjul är det bara stå raklång och pusha den fram.

Vilka resväskor kör ni med? Tips på något som är snyggt och samtidigt tåligt?

Kategorier: vardagslivet

Att städa toaletten måste vara det äckligaste som finns » « Måste köerna till däckskiftet vara så långa?!

2 Kommentarer

  1. Hej! Jag kör med en North face trunk, den fungerar perfekt och dessutom är den töjbar o får lätt plats i bilutrymmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Copyright © 2018 CopyKat

Tema av Anders NorenUpp ↑