Jag älskar allt som rör på sig och är elektriskt. Ni kan säkert fatta hur exalterad jag blev när alla hoverboards började släppas runt om i Sverige. Jag köpt en av dom första brädorna i hela Sverige, jag brukar skryta med det.

Förutom hoverboards så är jag även väldigt hype på eletriska enhjulingar, eller monowheel som dom också kallas för. Jag skulle nästan säga att monowheels är roligare att åka än hoverboards, dels för det är en helt annan känsla men också hastigheten. Det finns inte många hoverboards där ute som kan gå snabbare än 15 km/h. Med min monowheel kan jag komma upp i 30 km/h och åka typ 3 mil, det är sjukt bra.

Men båda dessa fordon börjar bli rätt gamla nu, jag är nyfiken på vad som kommer släppas nu i år. Vi har fått se roliga nya elektriska fordon varje år, men det känns som det typ inte finns så mycket mer att göra? Alla typer av fordon har redan fått sig en make-over med motor. I bästa fall får vi någonting helt nytt som vi aldrig sett förut.
Personligen skulle jag vilja säga någon typ av monowheel fast med längre åksträcka samt ett sätt att sitta ner på, eller iaf stödja rumpan på. Många använder ju den här typ en av fordon för transport, så varför inte göra det så bekvämt som möjligt för oss? Tänk dig 10 mil på en laddning, plats för en ryggsäck samt någon slags sittplats.

Men sen undrar jag också, vart går gränsen? Efter ett tag blir det otympligt. Om syftet är att fordonet ska vara bärbart och användas som transportmedel så kan man inte slänga på massa funktioner. Fast igen, om man ökar åksträckan kanske man inte behöver transportera den på buss eller tåg? Många funderingar och problem som uppstår… En sak är säker iaf, jag ska göra ett elektrisk fordon detta år, troligtvis ingenting jättestort men det blir en början!