Jag klagade ju på vädret för endast någon dag sen, att det var kallt, snö och blött. Nu verkar det som det har vänt IGEN och är varmare än någonsin tidigare. Sitter och tittar ut från mitt fönster just nu och ser endast blå himmel och en skinande sol. Okej en del moln också, men det stör mig inte då jag känner att det är VÅR!

Det är helt sjukt hur man kan bli påverkad så mycket av vädret, tycker ni inte det? Jag menar ena dagen är man glad och typ älskar livet bara för att nästa dag hata sig själv och alla andra. Jag har för mig att jag läste att Sverige är ett av länderna som har otroligt många som är deprimerade. Vågar man gissa på att den största anledningen till detta är vädret? Man får ju ändå trots allt D vitaminer från solen och en brist på detta gör att man mår dåligt, så jag tror att min teori inte är helt off så att säga.

I andra nyheter har jag äntligen kommit igång med min enskilda firma. Jag älskar ju djur så jag har startat ett företag där jag erbjuder mig att vakta, rasta och ta hand om hundar när deras ägare är borta eller jobbar. Ett hunddagis helt enkelt. Det verkar som att ha hund har blivit mer populärt än innan och det skulle inte förvåna mig om det fortsätter öka med åren. Allt fler människor känner sig ensamma och en hund är ju bland det bästa sällskapet man kan ha.

Problemet är ju att jag har fått så många kunder bara senaste veckan att jag insåg att jag måste anlita någon för min ekonomi. Har letat febrilt efter en redovisningsbyrå i Haninge som kan hjälpa mig och tror hittat mig en skön kille som kan sin grej. Ska ha möte med honom nästa vecka. Hoppas hoppas!

Ni marker säkert att jag är på mycket bättre humör än innan, det underbara vädret är att tacka! Hur ser era jobb/företag ut? Känner ni er nöjda eller vill ni bara ta er loss och göra någonting alldeles nytt? Jag kan gärna hjälpa er och motivera er, bara maila mig. 🙂

Tack och hej!